Social Activity

Testimonials

Ladies looking for great skin & beauty treatment, simply contact @ovelaclinic :-) been a patient for a year & always happy with the result.

Yarra Footbridge

Ovela Clinic is the BOMB, the back peeling, The slimming treatment and even cervical cancer injection :-) !! keep shining

Maher Deb M.

Wow, superb weblog layout! How long have you ever been running a blog for? you made running a blog look easy. The entire look of your web site is magnificent, let alone the content!

Negative ion clothing

OVELA CLINIC rocks !!! pipi bulat jadi tirus AWESOME !!

Tashia Scholz

Detox Platinum otak jd fresh dan makin berkelas

Rika

Dr. Ovin mengkombinasikan wedding treatment package yg ciamik untuk Big Day saya. A must try clinic ! many thanks doc and team :D

Deby

PRP Treatment make me feel good with my face and happy with the service and peoples are very friendly! Dr. Ovin is very nice person…

Anna Preiss

Perfect!!
Noda hitam apapun ilang dengan TCA peeling. Hasil terlihat dalam waktu singkat. I like it, Thx Dr. Ovin :)

Frie

Amazing!!! Suntik vit.C nya sangat bereaksi dengan cepat, jadi ga cepet capek. Arigato Dr. Ovin yg cantik.

Steffi

Pepatah “Beauty is pain” kayaknya ga berlaku di @ovelaclinic. Thank you dr. @ov1n for the very comfortable treatments :)

Maris Stella

Hehe aku berkurang 2 cm paha, dan 1 cm lengan

Vera Valentina

Muka berasa enteng bgt habis di facial. Thanks to Nurse Hera @ovelaclinic

Dewi Rosa Indah

I feel my skin is getting better after only 3 weeks of various aesthetic treatments @ovelaclinic. Confidence starting to strike back! Yay

Heidy Trisiana

Asiiikk,,langsung cliing mukanya,,Done intraceuticals @ovelaclinic ,.thank u Dr. Oviin :)

Zeviliani Lisa

Selesai intraceutical @ovelaclinic
kincloooong :D yipiiiieeee :*

Nanda Salam

Having a RF face lift up treatment @ovelaclinic w/ my mom…ya ya yaa disetrika dulu pipinya …nice service :)

Destianaa Febiany K.

Facial at Ovela its owsome
I Love it

Cathrine Wilson

chemical peeling, crystal facialnya jempol!!

Leona Agustine

Hello sorry i did not text back !!! My face is great and don’t need a follow up ;) will see you in December !!! You did a great job!!

A patient from London

thanks dr @ov1n @ovelaclinic problem my face is gone

@winovisa

I’ve been having very good experiences with Intraceuticals and always happy with the result. Your face plumps and tones evenly in an instant and the glowing effects last for the whole week! It’s my instant party pick-up :)

Debora Mahatmasari

PRP = Pain (needles, blood)
Facial= Relax
Peeling = Burning face
Overall = Good and awesome result

Naguib

Dear Ovela,

Bulan lalu I had my first laser Clear Lift treatment…alhasil banyak yg muji wajahku yg jauh lebih bersinar dan banyak teman baru yg menyangka usiaku 8 tahun lebih muda dr seharusnya mereka tebak. Personally, aku sendiri bisa merasakan kerutan dibawah mata yg sangat terasa halus & kencang, begitu pula area seputar mulut & dagu. Harga memang gak bohong ya!! Kereennn! Sukses ya !! & Thanks!

Amanda

Dear Ovela,

Terima kasih utk Dr. Ovin. Saya sangat puas dengan thread lift hidungnya dan sangat merekomendasikan Ovela.

Lili

Dear Ovela,

Setelah menjalani PRP rambut selama 4 bulan terlihat perubahan yg cukup baik. Rambut2 halus mulai tumbuh merata walau harus bersabar. Anyway thanks buat Dr. Ovin & Dr. Mona…

Heri

Great staff, environment. My hair & face looks awesome wif’ PRP, Facial & Microdermabration. Keep up the good work guys!

Anto Sutanto

Dear Ovela,
You look after me again & again & I look fabulous!
Thank you :)

Mrs.A_ australian.

Thanks to Dr. Ovin, hasil Filler nya sangat memuaskan…Membuat jauh terlihat cantik

Ms. T

Seneng bgt, baru 2 kali roller dah keliatan perubahannya.

Kikih Irene

pelayanan facial dari klinik estetika ovela sangat memuaskan!

Van Jz

dermarollernya ovela top bgt! rasanya udah hopeless liat bekas jerawat dari smp :’( br hilang disini..hehe thx dokter cantik..

Indah Yusari

Dear Dr. Ovin,
Loving all my treatments so far, and my clear skin! :)

Ms.nancy _canadian

Dear dr.Ovin,
Tks to Sclerotherapy
sgt memuaskan hasilnya

Sulih

Dear Ovela,

Kulit saya lebih baik jauh kualitasnya setelah perawatan di Ovela Clinic.
Terima kasih Dr. Ovin dan Dr. Lini

Dea

Aku suka serumnya, wangi trus lgsung cling

Anggraini

Treatment all good
Thank you.

Fifa

Dear Dr. Ovin,
Makasi banget dr.Ovin. Mukaku jadi bersih banget tanpa jerawat-jerawat membandel. I love Ovela Clinic.
Buat aku makin PD :)
Big hug n kiss

Nanda

Muka jadi kinclong, jerawat hilang.
Perawatan by Appointment gak pake ngantri…
Good – Ovela

Nurul

My Fave is Lippodissolve & Clear Lift :-)

Linda Dewi

so far so good,
Go more!

Christine

Excellent Service
nice doctor…
well done

Sydnie

dear Ovela :)
thx utk perawatan RF slimmingnya, lingkar paha dari 57.5 cm jadi 53cm. Wow !!
seneeengg bgt !! thx Ovela…. Nanti datang lagi ya!

Ingrid '24

dear, dr. Ovie :)
Love u happy and nice to be your pasien… xoxo

aimee

Thank your for your professional approach and your kind nature as a doctor. I keep coming back!

Robyn

I’m satisfied with PRP treatment and can’t wait to have next one. My skin is thighter although the acne scar is not completely gone (yet) but it appeared subtler

Almira Krista

Hiii cliniq ovela..thanks untuk pelayanan sms n telpnya sangat membantu. untuk tes darah juga recom banget nggak ngantri n cepat. Pernah perawatan laser dsana…wajah tambah cling thanks untuk dr Ovin yg cantik n baik…can’t wait untuk perawatan selanjutnya…

silfiani dewi indriarsi

The doctor was great. The staff was friendly. The results were great. Thanks for everything.

Kevin Satyanath

Thank you for your kindly suggestion for what kind of treatment that suitable for my needs

Sherly

Yg saya suka dari clinic Ovela bukan hanya clinic kecantikan saja tp menawarkan personal touch untuk setiap individu yg berbeda. 1. Pernah saya dan pasangan cekup kesehatan secara menyeluruh beberapa bln sebelum hari pernikahan kami, Dr nya helpfull banget. 2. Ambil paket suntik serviks dan paket Hepatitis susternya selalu telp n sms mengigatkan jadwal selanjutanya 3. Paket laser dan suntik vitaminnya bagus juga… 4. obat anti oksidan dan serum wajahnya wow..jd mulus banget. 5. Yg paling aku suka dr clinic ini adalah susternya cekatan n nggak sakit ambil darah atau masukan cairan…TOP..love it.

silfiani dewi indriarsi

No need to worry akan bikin mukanya bolong-bolong gara-gara treatment karena ovela crews are professional, they know what they are doing. This treatment is seriously addicted in a positive way. A must do treatment twice a month. Kenapa? Karena yang bikin facial terasa sakit itu sebenarnya karena kita sendiri yang males treatment plus Ovela has an anesthetic cream. So bye-bye painful facial. Bye-bye komedo. Bye-bye jerawat. Hello clean beautiful face.

Maris Stella Christian

I’ve been having very good experiences with Intraceuticals and always happy with the result. Your face plumps and tones evenly in an instant and the glowing effects last for the whole week! It’s my instant party pick-up :)

Debora Mahatmasari

Loving the intraceutical treatment at Ovela
my skin felt so plump and super hydrated ! i can’t wait for my next treatment :)

Hana

Ovela…
Cinta Berat…
Perfect.
Semua Treatment OK…
thanks my Lovely
dr. Ovin

Widya. R.

It was good time with Ovela.
I felt so comfortable for every treatment.
Thanks a million !!

Hayang, Nam

Ovela,
It has been a great experience,
Exceptional service
Thanks Dr Ovin

Ms. E

Setelah melakukan suntik Filler di wajah, garis smileline tidak nampak lagi membuat saya lebih “PD”.
Thanks Ovela.

Ms. H

Dr. Ajeng & the staff have been incridible. Warm, friendly and very professional at the same time. It made my treatments, which could have been cold and impersonal, a very pleasant experience. My thanks to them.

Morris

Hii Ovela, Baru pake produk anti acne-nya ovela kurang lebih baru sebulan ini. Alhamdulillah udh lumayan banyak perubahannya. Walaupun tetep ga bisa brubah kyk Angelina Jolie ya hahaha, tapi ini muka udh berasa mulus n kusamnya sudah mulai berkurang. Recommended bangets, Thanks Ovela Clinic :)

Dwi Hastuti

Dear dr. Ovin,

Thanks very much for the filler
I feel more confident !

Ria

Perawatan di Ovela fun ‘n puas. Semua ramah dan did the best, banyak program pula…

Mrs. Y

fyi, dokter, suster dan recepcionist disini ramah-ramah loh. kualitas treatmentnya patut diacungi jempol. buat kalian yg punya masalah ttg kecantikan, dateng aja ke @ovelaclinic di tebet, jakarta.

Bianda Novianti

Love the Laser Treatment. Thank you Dr. Ovin

Aditya Aldhafera

Yeay!!! Very Love with Your product @ovelaclinic Thankyou…Btw ini sunblocknya ringan bgt loh di mukaa..ga lengket..SUKA!!

Winda Religia

The Best Beauty Clinic @ovelaclinic Udah stop pemakaian cream siang malam tapi kulit nggak jadi item or jerawatan lagi..recommended bangeeeeeet…Sayaang aku udah sibuk udah jarang ke @ovelaclinic

Alodiafey

* Excellent care
* Friendly staff
* Great doctor especially dr. Ovin

Many Thanks!

Rouli

Ovel-c serum & Crystal white lotion are my dynamic duo when it come to head-to-toe brightening serum love love love bits!!

Febiyani Sitepu

Dear Ovela, You’ve been my saviour since i came back from the scorching hot Bali sun! Your brightening products and treatment really works!!! Love, Febi

Febi

Ovela, the great place to facilitate your skin + body. Doctor Ovin is so nice. I keep coming back.

Mel

Saya dapat perawatan yang cukup memuaskan. Miko

Miko (Japan)

I Love PRP
I Love dr.Ovin
I Love Ovela

Dhiny

Good quality.
Nice service.
High skills and knowledge.

Liliana Velezo

Saya sangat puas perawatan disini (Ovela) tidak khawatir dengan merk obat-obatan yang di pakaikan ke klien, apalagi sama dokter Ovin..klo nyuntik ga sakit, haluuuuussss sehalus orgnya..trims Ovela klinik!

Mrs. T

* Nice doctor & staff
* Good products
* Very accomodating & helpful & knows their stuff really well

Tere

What a friendly service. I fully satisfied with the treatment. The result are always wonderful with professional man power. Thanks a lot Ovela!!

Jordy

After several PRP treatments my friends noticed that i grew baby hair and my hair became thicker. Thank God PRP

Joy

High Recommended Clinic and The Result never lies…

“Try – Feel and get the result!!”

Brata Angga Kartasasmita

Very good service.
Highly recommended.
Thank you

D. Alphonso

Thank you Ovela,
For pampering me well..
Always love the treatments

XOXO

Lidya

Dr. Ovien,

My experience was Ovela Clinic is very very best. Saya hasil juga bagus bangat result untuk hair. I’m so happy now my hair is not fall to much. Thanks for this Dr. Ovien and all sister. Thank you once agin.
if I will come back to jakarta lagi we will meet you agin. Till then see you all. My best wishie to all of you and for Ovela Clinic. Miss you all.
Take care. Bye SAMPAY JUMPA :D

Pinki Soni

Thanks so much for the successful alopecia treatment.
Your warm professional approach along with Ovela’s friendly staff make visiting a pleasure.
Matt

Matt Simpson

So glad to have been treated here at Ovela! Expert staff, very thorough and affordable treatment. Convinient location and responsive.

Cory Gallivan

We love this place and would recommend for everyone.

Catherine&Line Denmark

Dear Ovela Clinic,
Terima kasih untuk pelayanan dan perawatan kepada wajah dan kulit saya. Dengan electrocautery yang dilakuka dr. Ovin, jaringan kulit yang tidak diinginkan di sekitar leher jadi hilang dan juga muka saya jadi mulus. Produk-produknya saya suka karena lembut terutama sunblock dan pembersih wajah. Staff ovela clinic juga sangat helpful dan friendly, serta tidak lupa mengkonfirmasi jadwal konsul. Komplitlah. Thanks Ovela Clinic.

Mrs. J

Thank you for the Ovela Clinic, am very pleased with quality of your service. Thanks you dr. Ajeng

Mrs. F

Dear ovela….
Hari minggu tanggal 24 april 2017 saya beli cream untuk obat jerawat jam 15:00 WIB saya pakai di wajah saya pada jam 21:00 WIB jerawat saya sdh lepas sendiri dari kulit wow…amaizing hanya beberapa jam…cream ovela benar2 solusi tepat untuk wajah yang berjerawat….saya tdk sabar untuk mencoba cream lainnya setelah masalah jerawat saya selesai. Bravo Ovela….thank you.

Silfiani dewi indriarsi

I just did derma filler here and seriously very happy with the result!
It was done passionately by Dr. Ovin and she was amazing!
Both the clinic and dr. Ovin are careful, honest and very responsible. You wont find many beauty clinics like this in Jakarta. The after service was also amazing!

This is a beauty clinic that provides good quality service, highly skilled beauticians, and also well-priced services.

Vera Gunawan

* Results for each individual may vary depending on several other factors. The information above is only a reference.

Share Your Thought

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>